Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki Kakaowi Żołnierze
4-3-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Okoth probeert naar een medespeler te passen. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer geeft een lange en hoge pass. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Kukuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina passt de bal zonder na te denken. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel. Mazgaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Okoth verovert de bal door een tackle van achteren. Okoth geeft een hoge lob. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič schiet op doel. Paal! Daar is Kapeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş passt de bal met de wreef. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel. Mazgaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Kakaowi Żołnierze 1:0

19e minuut.
Zlatkovič controleert de bal met de borst. Zlatkovič passt de bal zonder na te denken. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Mazgaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Kakaowi Żołnierze 2:0

23e minuut.
Chylaszek passt de bal met de wreef. Dworczak rent richting de bal. Okoth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okoth krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rduch heeft problemen om de bal te vangen. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth geeft een hoge lob. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Kakaowi Żołnierze 3:0

28e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos geeft een lange en hoge pass. Soresina kopt de bal weg. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel. Mazgaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Ermiş passt de bal in één keer door. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Kapeć probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mazgaj trapt de bal weg van het doel. Rduch rent richting de bal. Rduch probeert naar een medespeler te passen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 35%, Kakaowi Żołnierze 65%.
Motyczaki - Kakaowi Żołnierze 3:0

53e minuut.
Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch rent richting de bal. Rduch probeert naar een medespeler te passen. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chalcarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamer met de inworp. Chylaszek is nu in balbezit. Chylaszek geeft een lange en hoge pass. Deląg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Celmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalcarz is nu in balbezit. Rzeźniczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzeźniczek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Celmer geeft een lange en hoge pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chylaszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chylaszek krijgt een gele kaart. Rduch raakt geblesseerd tijdens het duel. Celmer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Mazgaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Enciu de bal. Enciu passt de bal met de wreef. Soresina probeert naar een medespeler te passen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Mazgaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Enciu rent richting de bal. Enciu geeft een lange en hoge pass. Daar is Chylaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Kakaowi Żołnierze 4:0

82e minuut.
Kapeć probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soresina neemt de hoekschop. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel. Mazgaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Kakaowi Żołnierze 5:0

85e minuut.
Gamer speelt de bal door. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş speelt de bal door. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 35%, Kakaowi Żołnierze 65%.
Motyczaki - Kakaowi Żołnierze 5:0