Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Spójka Chlebowo Dańdówka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Konieczny geeft de bal voor. Dybowski rent richting de bal. Dybowski passt de bal met de wreef. Bochenek is nu in balbezit. Bochenek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rodziewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rodziewicz speelt de bal door. Dybowski met een sublieme pass. Bochenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochenek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bochenek rent richting de bal. Butrymski onderschept slim de pass. Wawrzyńczok rent richting de bal. Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Spójka Chlebowo - Dańdówka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Spójka Chlebowo 55%, Dańdówka 45%.
AC Spójka Chlebowo - Dańdówka 0:1

55e minuut.
Inworp. Gollus met een snelle inworp. Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Bochenek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Spójka Chlebowo - Dańdówka 0:2

64e minuut.
Grabarek met een sublieme pass. Dybowski rent richting de bal. Met opzet legt Wędzyński zijn tegenspeler op de grond. Wędzyński krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Grabarek met een sublieme pass. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dybowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kapica is nu in balbezit. Kapica passt de bal in één keer door. Czapski geeft een hoge lob. Gościnika is nu in balbezit. Gościnika schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Spójka Chlebowo 52%, Dańdówka 48%.
AC Spójka Chlebowo - Dańdówka 0:2