Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dańdówka Motyczaki
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 34.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski passt de bal met de wreef. Piankowski is nu in balbezit. Enciu onderschept slim de pass. Enciu probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Zlatkovič met een sublieme pass. Enciu rent richting de bal. Enciu geeft een hoge lob. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Okoth onderschept slim de pass. Okoth probeert naar een medespeler te passen. Enciu rent richting de bal. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:1

9e minuut.
Dybowski heeft problemen om de bal te vangen. Rodziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jarząbek trapt de bal weg van het doel. Pavlenko kopt de bal weg. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pavlenko probeert naar een medespeler te passen. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal met de wreef. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Jarząbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fortuński de bal. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pavlenko speelt de bal door. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič probeert naar een medespeler te passen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jarząbek met een sublieme pass. Pavlenko kopt de bal weg. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Piankowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soresina met een snelle inworp. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Momuntjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Momuntjuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piankowski met de inworp. Kapica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Ermiş de bal. Ermiş passt de bal in één keer door. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:2

36e minuut.
Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta begaat een overtreding. Zlatkovič raakt geblesseerd tijdens het duel. Ödemiş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:3

39e minuut.
Rodziewicz is nu in balbezit. Okoth onderschept slim de pass. Okoth speelt de bal door. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pavlenko onderschept slim de pass. Pavlenko passt de bal zonder na te denken. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Jarząbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dańdówka 66%, Motyczaki 34%.
Dańdówka - Motyczaki 0:3

47e minuut.
Momuntjuk verovert de bal door een tackle van achteren. Momuntjuk passt de bal in één keer door. Fortuński is nu in balbezit. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Enciu kopt de bal weg. Zabadeusz heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski geeft een lange en hoge pass. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pavlenko kopt de bal weg. Ermiş probeert naar een medespeler te passen. Kuliberta heeft problemen om de bal te vangen. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:4

54e minuut.
Daar is Ödemiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ödemiş geeft de bal voor. Ermiş kopt de bal weg. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jarząbek met een harde bal richting middenveld. Pavlenko kopt de bal weg. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zabadeusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ... Jarząbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zabadeusz heeft problemen om de bal te vangen. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel. Jarząbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Soresina rent richting de bal. Soresina passt de bal met de wreef. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Rodziewicz de bal. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Jarząbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Momuntjuk geeft een hoge lob. Ermiş rent richting de bal. Fortuński rent richting de bal. Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:5

68e minuut.
Pavlenko passt de bal met de wreef. Soresina rent richting de bal. Soresina passt de bal zonder na te denken. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:6

70e minuut.
Klungelig pakt Zabadeusz de bal. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş speelt de bal door. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Jarząbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zlatkovič passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konieczny met de inworp. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pavlenko geeft een hoge lob. Daar is Rodziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoth rent richting de bal. Okoth geeft een lange en hoge pass. Jarząbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:7

79e minuut.
Bochenek onderschept slim de pass. Everaert geeft een hoge lob. Piankowski is nu in balbezit. Enciu verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dańdówka - Motyczaki 0:8

81e minuut.
Ermiş passt de bal met de wreef. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič geeft een lange en hoge pass. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dańdówka 74%, Motyczaki 26%.
Dańdówka - Motyczaki 0:8