Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki Dańdówka
4-3-3 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 16.6
uitstekend Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pavlenko kopt de bal weg. Fortuński kan de bal niet met de borst controleren. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Jarząbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Dańdówka 1:0

5e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Pavlenko rent richting de bal. Ermiş is nu in balbezit. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ödemiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavlenko geeft een hoge lob. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu geeft een hoge lob. Kuliberta controleert de bal met de borst. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ermiş is nu in balbezit. Ermiş passt de bal zonder na te denken. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ... Jarząbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič met een sublieme pass. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Jarząbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Dańdówka 2:0

26e minuut.
Pavlenko is nu in balbezit. Okoth rent richting de bal. Ermiş is nu in balbezit. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal met de wreef. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Jarząbek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodziewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rodziewicz speelt de bal door. Ermiş rent richting de bal. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
van Notten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piankowski. Piankowski krijgt een gele kaart. Enciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soresina wilt de vrije trap nemen. Jarząbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Dańdówka 3:0

44e minuut.
Zlatkovič rent richting de bal. Konieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Konieczny geeft een lange en hoge pass. Bochenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochenek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 20%, Dańdówka 80%.
Motyczaki - Dańdówka 3:0

50e minuut.
Okoth geeft de bal voor. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu passt de bal met de wreef. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Dańdówka 4:0

55e minuut.
Soresina passt de bal in één keer door. Enciu rent richting de bal. Enciu passt de bal met de wreef. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Fortuński geeft een lange en hoge pass. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş geeft de bal voor. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jarząbek speelt de bal door. Okoth kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ermiş de bal onder controle te krijgen. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fortuński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatkovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Enciu kan de bal niet met de borst controleren. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina onderschept slim de pass. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zlatkovič heeft problemen om de bal te vangen. Zlatkovič passt de bal met de wreef. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Dańdówka 5:0

77e minuut.
Doeltrap. Fortuński met een harde bal richting middenveld. Okoth kopt de bal weg. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Dańdówka 6:0

83e minuut.
Momuntjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko speelt de bal door. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Dańdówka 7:0

88e minuut.
Ödemiş geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič speelt de bal door. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 19%, Dańdówka 81%.
Motyczaki - Dańdówka 7:0