Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Damaszek F.C. LKS Burza
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Polko is nu in balbezit. Kukucz is nu in balbezit. Bugdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Bugdoł schiet op doel. Łączka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pielak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pełkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Niziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Damaszek F.C. - LKS Burza 0:1

16e minuut.
Owczarek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pełkowski met een snelle inworp. Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mareczek passt de bal zonder na te denken. Polko rent richting de bal. Polko passt de bal in één keer door. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Opałacz is nu in balbezit. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk speelt de bal door. Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pełkowski met de inworp. Stanny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 49%, LKS Burza 51%.
Start Damaszek F.C. - LKS Burza 0:1

64e minuut.
Stanny rent richting de bal. Stanny met een sublieme pass. Pielak rent richting de bal. Pielak geeft een hoge lob. Opałacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Niziałek onderschept slim de pass. Opałacz is nu in balbezit. Opałacz schiet op doel. Pielak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Bugdoł rent richting de bal. Niziałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niziałek krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pielak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pełkowski met een snelle inworp. Stanny is nu in balbezit. Stanny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Czendej trapt de bal weg van het doel. Bugdoł kopt de bal weg. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Damaszek F.C. 52%, LKS Burza 48%.
Start Damaszek F.C. - LKS Burza 0:1