Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakaowi Żołnierze LKS Burza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Niziałek passt de bal met de wreef. Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Jęsiak speelt de bal door. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakaowi Żołnierze - LKS Burza 1:0

19e minuut.
Kukuła met een snelle inworp. Spychalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pełkowski. Pełkowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gamer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek met een sublieme pass. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek schiet op doel. Łączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny onderschept slim de pass. Opałacz heeft problemen om de bal te vangen. Stanny rent richting de bal. Stanny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowi Żołnierze 49%, LKS Burza 51%.
Kakaowi Żołnierze - LKS Burza 1:0

55e minuut.
Dworczak verovert de bal door een tackle van achteren. Dworczak passt de bal zonder na te denken. Chylaszek met een sublieme pass. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... Łączka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Chylaszek onderschept slim de pass. Dworczak is nu in balbezit. Niziałek is nu in balbezit. Dworczak verovert de bal door een tackle van achteren. Dworczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łączka trapt de bal weg van het doel. Grablewski kopt de bal weg. Niziałek heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Derwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakaowi Żołnierze 53%, LKS Burza 47%.
Kakaowi Żołnierze - LKS Burza 1:0