Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Spójka Chlebowo Start Damaszek F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bębenek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mareczek met een snelle inworp. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko geeft een hoge lob. Fijarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Butrymski rent richting de bal. Butrymski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mareczek met de inworp. Polko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Spójka Chlebowo 42%, Start Damaszek F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Spójka Chlebowo - Start Damaszek F.C. 0:0

48e minuut.
Maszudziński met de inworp. Grabarek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Michalczyk ... Strafschop! Grabarek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grabarek neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Spójka Chlebowo - Start Damaszek F.C. 1:0

55e minuut.
Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk passt de bal in één keer door. Polko met een sublieme pass. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Romuzga rent richting de bal. Mareczek onderschept slim de pass. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Bugdoł rent richting de bal. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wędzyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Bugdoł de bal. Polko is nu in balbezit. Bugdoł rent richting de bal. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap. Fijarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński passt de bal met de wreef. Geszczyński is nu in balbezit. Gościnika onderschept slim de pass. Gościnika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Spójka Chlebowo - Start Damaszek F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Spójka Chlebowo 40%, Start Damaszek F.C. 60%.
AC Spójka Chlebowo - Start Damaszek F.C. 2:0