Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Burza Motyczaki
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko passt de bal met de wreef. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ... Łączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:1

6e minuut.
Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko passt de bal met de wreef. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Łączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:2

8e minuut.
Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko speelt de bal door. Soresina is nu in balbezit. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ermiş is nu in balbezit. Ermiş passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Jęsiak de bal onder controle te krijgen. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Łączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:3

11e minuut.
Grablewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornacki met de inworp. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Enciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ragaman. Enciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soresina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ermiş rent richting de bal. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:4

19e minuut.
Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş passt de bal met de wreef. Jęsiak rent richting de bal. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel. Łączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Stanny rent richting de bal. Okoth verovert de bal door een tackle van achteren. Okoth geeft een lange en hoge pass. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chorabik heeft problemen om de bal te vangen. Kornacki rent richting de bal. Kornacki speelt de bal door. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ödemiş met een sublieme pass. Soresina rent richting de bal. Soresina passt de bal zonder na te denken. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Burza 80%, Motyczaki 20%.
LKS Burza - Motyczaki 0:5

55e minuut.
Pavlenko probeert naar een medespeler te passen. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:6

59e minuut.
Pavlenko probeert naar een medespeler te passen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş probeert naar een medespeler te passen. Enciu heeft problemen om de bal te vangen. Enciu draait met de bal, schiet en ... Łączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:7

63e minuut.
Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko passt de bal zonder na te denken. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel. Łączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:8

66e minuut.
Enciu rent richting de bal. Enciu geeft een lange en hoge pass. Pavlenko kopt de bal weg. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:9

69e minuut.
Inworp. van Notten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niziałek rent richting de bal. Enciu onderschept slim de pass. Enciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:10

72e minuut.
van Notten geeft een lange en hoge pass. Ödemiş met een sublieme pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Łączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:11

80e minuut.
Momuntjuk kopt de bal weg. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Enciu de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. Łączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Motyczaki 0:12

90e minuut.
Enciu rent richting de bal. Enciu geeft een lange en hoge pass. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Burza 74%, Motyczaki 26%.
LKS Burza - Motyczaki 0:12