Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki LKS Burza
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18.4
uitstekend Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Stanny is nu in balbezit. Momuntjuk rent richting de bal. Momuntjuk geeft de bal voor. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth rent richting de bal. Okoth met een sublieme pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Momuntjuk geeft een hoge lob. Daar is Pavlenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlenko geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zlatkovič met een sublieme pass. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş passt de bal in één keer door. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łączka trapt de bal weg. Klungelig pakt Okoth de bal. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 1:0

19e minuut.
Soresina rent richting de bal. Soresina passt de bal met de wreef. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 2:0

21e minuut.
Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş passt de bal in één keer door. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaert verovert de bal door een tackle van achteren. Everaert geeft de bal voor. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kukucz geeft een lange en hoge pass. Derwan is nu in balbezit. Derwan speelt de bal door. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 3:0

41e minuut.
Jęsiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soresina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Inworp. Zlatkovič met een snelle inworp. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Jęsiak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pavlenko geeft de bal voor. Enciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kukucz de bal. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łączka trapt de bal weg. Ermiş kopt de bal weg. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 28%, LKS Burza 72%.
Motyczaki - LKS Burza 4:0

50e minuut.
Ödemiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pavlenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grablewski is nu in balbezit. Pavlenko onderschept slim de pass. Pavlenko geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 5:0

54e minuut.
Niziałek rent richting de bal. Soresina verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina met een sublieme pass. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. Łączka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş passt de bal zonder na te denken. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ... Łączka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 6:0

62e minuut.
Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak geeft een hoge lob. Enciu rent richting de bal. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Enciu is nu in balbezit. Enciu passt de bal zonder na te denken. Kukucz is nu in balbezit. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 7:0

68e minuut.
Chorabik heeft problemen om de bal te vangen. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič passt de bal met de wreef. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 8:0

71e minuut.
Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth passt de bal zonder na te denken. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Łączka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 9:0

73e minuut.
Momuntjuk kopt de bal weg. Ermiş rent richting de bal. Ermiş probeert naar een medespeler te passen. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
van Notten probeert de bal met de borst te controleren. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. van Notten verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina rent richting de bal. Soresina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pavlenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zlatkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zlatkovič geeft een lange en hoge pass. Daar is Enciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu draait met de bal, schiet en ... Łączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 10:0

80e minuut.
Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko speelt de bal door. Daar is Jęsiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 11:0

81e minuut.
Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko passt de bal in één keer door. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Łączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal met de wreef. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - LKS Burza 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 14%, LKS Burza 86%.
Motyczaki - LKS Burza 12:0