Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarzebce AC Spójka Chlebowo
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Balšić met een sublieme pass. Trudnos is nu in balbezit. Trudnos met een sublieme pass. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Schubert rent richting de bal. Schubert met een sublieme pass. Brescan is nu in balbezit. Brescan passt de bal zonder na te denken. Felgenhauer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - AC Spójka Chlebowo 1:0

31e minuut.
Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok geeft een lange en hoge pass. Daar is Konarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościnika rent richting de bal. Gościnika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer passt de bal zonder na te denken. Brescan is nu in balbezit. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Górski met een sublieme pass. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudnos geeft de bal voor. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fijarczyk trapt de bal weg van het doel. Drzymała geeft een lange en hoge pass. Butrymski heeft problemen om de bal te vangen. Felgenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Felgenhauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Balšić is nu in balbezit. Balšić passt de bal in één keer door. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap. Butrymski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trudnos neemt de hoekschop. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Fijarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butrymski trapt de bal weg. Drzymała kopt de bal weg. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel. Fijarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarzebce 43%, AC Spójka Chlebowo 57%.
Jarzebce - AC Spójka Chlebowo 1:0

50e minuut.
Balšić is nu in balbezit. Balšić passt de bal in één keer door. Brescan rent richting de bal. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk bokst de bal weg. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Drzymała kopt de bal weg. Balšić rent richting de bal. Balšić passt de bal met de wreef. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - AC Spójka Chlebowo 2:0

62e minuut.
Balšić speelt de bal door. Brescan rent richting de bal. Brescan passt de bal zonder na te denken. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - AC Spójka Chlebowo 3:0

67e minuut.
Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balšić probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer onderschept slim de pass. Felgenhauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - AC Spójka Chlebowo 4:0

72e minuut.
Czapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert begaat een overtreding. Schubert krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Czapski rent richting de bal. Czapski probeert naar een medespeler te passen. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Balšić kopt de bal weg. Brescan is nu in balbezit. Brescan passt de bal met de wreef. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer schiet op doel. Fijarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Romuzga kopt de bal weg. Nazderko met een sublieme pass. Balšić probeert naar een medespeler te passen. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarzebce - AC Spójka Chlebowo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarzebce 33%, AC Spójka Chlebowo 67%.
Jarzebce - AC Spójka Chlebowo 5:0