Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magnolia urbanowice Start Damaszek F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


16e minuut.
Doeltrap. Więcławski trapt de bal weg. Maruda kopt de bal weg. Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kapitan geeft de bal voor. Snitko rent richting de bal. Owczarek begaat een overtreding. Owczarek krijgt een gele kaart. Snitko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korbut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Małaniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bugdoł rent richting de bal. Korbut onderschept slim de pass. Polko onderschept slim de pass. Polko schiet op doel. Sklarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
magnolia urbanowice - Start Damaszek F.C. 0:1

35e minuut.
Smolak heeft problemen om de bal te vangen. Smolak speelt de bal door. Polko met een sublieme pass. Daar is Bugdoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugdoł schiet op doel. Sklarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Próchniak speelt de bal door. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korbut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polko probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korbut neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klungelig pakt Pielak de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Szymczak met een snelle inworp. Maruda geeft de bal voor. Snitko rent richting de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnolia urbanowice 48%, Start Damaszek F.C. 52%.
magnolia urbanowice - Start Damaszek F.C. 0:1

55e minuut.
Smolak geeft een hoge lob. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mareczek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzyniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekas met een sublieme pass. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Korbut rent richting de bal. Polko rent richting de bal. Polko passt de bal in één keer door. Bugdoł heeft problemen om de bal te vangen. Bugdoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magnolia urbanowice - Start Damaszek F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magnolia urbanowice 59%, Start Damaszek F.C. 41%.
magnolia urbanowice - Start Damaszek F.C. 0:2