Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Siemki LKS Burza
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Grablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grablewski geeft een lange en hoge pass. Stanny met een sublieme pass. Opałacz rent richting de bal. Opałacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Siemki - LKS Burza 0:1

10e minuut.
Grablewski geeft een hoge lob. Opałacz rent richting de bal. Bluszcz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bluszcz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hermanowski geeft de bal voor. Inworp. Derwan met de inworp. Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chorabik met de inworp. Pełkowski is nu in balbezit. Orzechowski begaat een overtreding. Orzechowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pełkowski geeft een hoge lob. Moszek rent richting de bal. Moszek passt de bal met de wreef. Bałamut rent richting de bal. Bałamut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszek verovert de bal door een tackle van achteren. Moszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bałamut de bal. Bałamut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Siemki - LKS Burza 1:1

28e minuut.
Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek is nu in balbezit. Bałamut onderschept slim de pass. Bałamut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Bałamut de bal. Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut is nu in balbezit. Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadziński draait met de bal, schiet en ... Łączka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konradowski zal de hoekschop nemen. Łączka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bałamut is nu in balbezit. Bałamut schiet op doel. Łączka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Siemki - LKS Burza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Siemki 47%, LKS Burza 53%.
GKS Siemki - LKS Burza 2:1

55e minuut.
Bluszcz geeft een hoge lob. Babiński is nu in balbezit. Babiński probeert naar een medespeler te passen. Bałamut rent richting de bal. Bałamut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Łączka trapt de bal weg van het doel. Piątkowski kopt de bal weg. Jadziński rent richting de bal. Jadziński draait met de bal, schiet en ... Kukucz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ragaman rent richting de bal. Ragaman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chorabik de bal onder controle te krijgen. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski draait met de bal, schiet en ... Łączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bałamut rent richting de bal. Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bałamut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadziński is nu in balbezit. Jadziński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Siemki - LKS Burza 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Siemki 51%, LKS Burza 49%.
GKS Siemki - LKS Burza 3:1