Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Burza Jarzebce
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Balšić de bal. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer geeft de bal voor. Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Brescan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Konarski speelt de bal door. Balšić rent richting de bal. Balšić geeft een lange en hoge pass. Brescan is nu in balbezit. Brescan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Grablewski geeft een hoge lob. Opałacz is nu in balbezit. Nazderko verovert de bal door een tackle van achteren. Nazderko geeft de bal voor. Felgenhauer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Drzymała de bal. Balšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšić passt de bal zonder na te denken. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudnos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chorabik is nu in balbezit. Felgenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer onderschept slim de pass. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Burza - Jarzebce 0:1

33e minuut.
Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert met een sublieme pass. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Burza 72%, Jarzebce 28%.
LKS Burza - Jarzebce 0:1

47e minuut.
Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer passt de bal met de wreef. Niziałek is nu in balbezit. Balšić verovert de bal door een tackle van achteren. Balšić schiet op doel. Łączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bangis speelt de bal door. Brescan is nu in balbezit. Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan onderschept slim de pass. Brescan draait met de bal, schiet en ... Łączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brescan speelt de bal door. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balšić met een sublieme pass. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Balšić passt de bal met de wreef. Schubert is nu in balbezit. Schubert geeft een hoge lob. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Balšić rent richting de bal. Balšić geeft een lange en hoge pass. Ragaman probeert de bal aan de voet te houden. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ragaman met de inworp. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek geeft de bal voor. Derwan rent richting de bal. Derwan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Opałacz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Burza 67%, Jarzebce 33%.
LKS Burza - Jarzebce 0:1