Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Gola II RKJ ANITEKS07
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Orłowski geeft een lange en hoge pass. Indyk rent richting de bal. Orłowski begaat een overtreding. Orłowski krijgt een gele kaart. Indyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Indyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Giergiel onderschept slim de pass. Zielonka rent richting de bal. Met opzet legt Bystrowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bystrowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Buchowski trapt de bal weg. Zielonka kopt de bal weg. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek verovert de bal door een tackle van achteren. Lisek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klonecki geeft de bal voor. Inworp. Krawężnik met de inworp. Fechner rent richting de bal. Fechner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lisek rent richting de bal. Filanowskii rent richting de bal. Lisek onderschept slim de pass. Lisek haalt uit met een fantastische trap. Buchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 67%, RKJ ANITEKS07 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Gola II - RKJ ANITEKS07 0:0

46e minuut.
Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka met een sublieme pass. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt verovert de bal door een tackle van achteren. Skręt draait met de bal, schiet en ... Chrząstowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Giergiel geeft de bal voor. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dorożyński speelt de bal door. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka speelt de bal door. Lisek is nu in balbezit. Lisek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Słodyczka met een sublieme pass. Lisek rent richting de bal. Lisek passt de bal met de wreef. Fechner is nu in balbezit. Fechner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Słodyczka rent richting de bal. Słodyczka passt de bal met de wreef. Wichura probeert de bal aan de voet te houden. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Giergiel de bal. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek schiet op doel. Buchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - RKJ ANITEKS07 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 61%, RKJ ANITEKS07 39%.
WKS Gola II - RKJ ANITEKS07 0:1