Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKJ ANITEKS07 WKS Gola II
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Filanowskii geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krawężnik met de inworp. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Giergiel is nu in balbezit. Fechner onderschept slim de pass. Fechner geeft een hoge lob. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - WKS Gola II 1:0

34e minuut.
Filanowskii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indyk rent richting de bal. Indyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skręt de bal. Skręt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Konkol geeft een lange en hoge pass. Giergiel kopt de bal weg. Orłowski probeert de bal aan de voet te houden. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKJ ANITEKS07 44%, WKS Gola II 56%.
RKJ ANITEKS07 - WKS Gola II 1:0

52e minuut.
Zielonka speelt de bal door. Klungelig pakt Giergiel de bal. Giergiel passt de bal met de wreef. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner schiet op doel. Buchowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zielonka. Zielonka krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bystrowski geeft een hoge lob. Inworp. Słodyczka met een snelle inworp. Fechner rent richting de bal. Fechner geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKJ ANITEKS07 35%, WKS Gola II 65%.
RKJ ANITEKS07 - WKS Gola II 1:0