Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legiakoleka Ceramedowcy95
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Murzastek kopt de bal weg. Szuba controleert de bal met de borst. Szuba met een sublieme pass. Dulański rent richting de bal. Dulański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Horka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gryciuk de bal. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Ceramedowcy95 0:1

30e minuut.
Dulański passt de bal met de wreef. Midas rent richting de bal. Prass is nu in balbezit. Midas onderschept slim de pass. Midas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas schiet op doel. Gryciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gryciuk de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Midas rent richting de bal. Szumski onderschept slim de pass. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas is nu in balbezit. Midas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rozkoszny passt de bal met de wreef. Prass is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horka. Horka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 66%, Ceramedowcy95 34%.
legiakoleka - Ceramedowcy95 0:1

47e minuut.
Kłusek is nu in balbezit. Midas onderschept slim de pass. Horka rent richting de bal. Horka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Ceramedowcy95 0:2

61e minuut.
Prass rent richting de bal. Horka verovert de bal door een tackle van achteren. Horka passt de bal in één keer door. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny passt de bal met de wreef. Polowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Ceramedowcy95 0:3

87e minuut.
Bożeszkowski kopt de bal weg. Daar is Horka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horka probeert naar een medespeler te passen. Midas rent richting de bal. Midas schiet op doel. Kałuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Midas is nu in balbezit. Midas draait met de bal, schiet en ... Żywicki rent richting de bal. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. Kłusek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Ceramedowcy95 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 58%, Ceramedowcy95 42%.
legiakoleka - Ceramedowcy95 0:4