Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceramedowcy95 legiakoleka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Koszaliński met een sublieme pass. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański onderschept slim de pass. Dulański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceramedowcy95 - legiakoleka 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszaliński met een snelle inworp. Szuba met een sublieme pass. Dulański is nu in balbezit. Dulański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Żywicki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Piecyk de bal onder controle te krijgen. Midas onderschept slim de pass. Midas haalt uit met een fantastische trap. Czubak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceramedowcy95 - legiakoleka 1:1

27e minuut.
Piecyk is nu in balbezit. Horka onderschept slim de pass. Midas rent richting de bal. Midas haalt uit met een fantastische trap. Czubak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceramedowcy95 - legiakoleka 2:1

28e minuut.
Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka rent richting de bal. Piecyk verovert de bal door een tackle van achteren. Midas rent richting de bal. Midas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piecyk met een sublieme pass. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski passt de bal met de wreef. Midas rent richting de bal. Midas schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Bożeszkowski rent richting de bal. Szuba verovert de bal door een tackle van achteren. Szuba passt de bal zonder na te denken. Dulański is nu in balbezit. Dulański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramedowcy95 56%, legiakoleka 44%.
Ceramedowcy95 - legiakoleka 2:1

46e minuut.
Dulański passt de bal in één keer door. Żywicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murzastek. Murzastek krijgt een gele kaart. Żywicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żywicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Szumski geeft een hoge lob. Inworp. Celiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ekiert is nu in balbezit. Szuba verovert de bal door een tackle van achteren. Bożeszkowski is nu in balbezit. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Bocheński kopt de bal weg. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramedowcy95 44%, legiakoleka 56%.
Ceramedowcy95 - legiakoleka 2:1