Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pogoń Góra Otryt Lutowiska
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Omgiewicz geeft de bal voor. Bieczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzebiela de bal. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wessel met een snelle inworp. Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matuszek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Brzeski rent richting de bal. Grzanka onderschept slim de pass. Grzanka speelt de bal door. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rozmysł is nu in balbezit. Matuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrusik rent richting de bal. Matuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Piegzik probeert naar een medespeler te passen. Bieczyński rent richting de bal. Brzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Bieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeski rent richting de bal. Brzeski passt de bal zonder na te denken. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bieczyński met een sublieme pass. Daar is Grzebiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzebiela speelt de bal door. Paliło is nu in balbezit. Paliło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bieczyński geeft de bal voor. Grzanka rent richting de bal. Grzanka haalt uit met een fantastische trap. Łata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - Otryt Lutowiska 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 42%, Otryt Lutowiska 58%.
KS Pogoń Góra - Otryt Lutowiska 0:1

62e minuut.
Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeski onderschept slim de pass. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek schiet op doel. Ludwiczak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Piegzik geeft de bal voor. Kościuk kopt de bal weg. Rembacz geeft de bal voor. Grzanka rent richting de bal. Grzanka schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Linowski met een sublieme pass. Ludwiczak is nu in balbezit. Ludwiczak speelt de bal door. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 39%, Otryt Lutowiska 61%.
KS Pogoń Góra - Otryt Lutowiska 0:1