Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKJ ANITEKS07 Świetlica Cafe
Normal Tactiek ustawka
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten solide
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Miśtal speelt de bal door. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zielonka zijn tegenspeler op de grond. Zielonka krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Wichura geeft een hoge lob. Asmussen rent richting de bal. Asmussen passt de bal in één keer door. Simaioforidis is nu in balbezit. Simaioforidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:1

9e minuut.
Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Konkol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:2

9e minuut.
Fechner met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisek de bal. Simaioforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simaioforidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chrząstowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Asmussen passt de bal met de wreef. Krysiuk is nu in balbezit. Simaioforidis is nu in balbezit. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Asmussen kopt de bal weg. Daar is Krysiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel. Chrząstowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:3

27e minuut.
Chrząstowski met een harde bal richting middenveld. Krysiuk kopt de bal weg. Zielonka rent richting de bal. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wichura onderschept slim de pass. Wichura geeft de bal voor. Kleszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Simaioforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simaioforidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:4

35e minuut.
Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho rent richting de bal. Asmussen met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKJ ANITEKS07 66%, Świetlica Cafe 34%.
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:4

55e minuut.
Simaioforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simaioforidis passt de bal in één keer door. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel. Chrząstowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:5

63e minuut.
Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski passt de bal zonder na te denken. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel. Chrząstowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:6

68e minuut.
Colţan geeft een hoge lob. Kleszczewski kopt de bal weg. Orłowski kan de bal niet met de borst controleren. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Camacho rent richting de bal. Camacho met een sublieme pass. Simaioforidis rent richting de bal. Asmussen rent richting de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Krysiuk met de inworp. Słodyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan onderschept slim de pass. Colţan geeft een hoge lob. Krawężnik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miśtal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simaioforidis is nu in balbezit. Simaioforidis schiet op doel. Konkol kopt de bal weg. Chrząstowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKJ ANITEKS07 57%, Świetlica Cafe 43%.
RKJ ANITEKS07 - Świetlica Cafe 0:7