Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GORLICE RKJ ANITEKS07
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 20.1
adequate Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Wichura controleert de bal met de borst. Zielonka is nu in balbezit. Wichura geeft een lange en hoge pass. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski maakt een afschuwelijke overtreding. Pankowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pankowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wspaniały de bal. Wspaniały speelt de bal door. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grohlich rent richting de bal. Nastula rent richting de bal. Nastula speelt de bal door. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały schiet op doel. Chrząstowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rusoń probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Adamowicz met een snelle inworp. Słodyczka is nu in balbezit. Słodyczka geeft de bal voor. Osicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - RKJ ANITEKS07 0:1

24e minuut.
Pankowski rent richting de bal. Pankowski passt de bal zonder na te denken. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap. Konkol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nastula draait met de bal, schiet en ... Konkol kopt de bal weg. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wichura passt de bal zonder na te denken. Oziewicz geeft de bal voor. Krawężnik probeert de bal aan de voet te houden. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich draait met de bal, schiet en ... Chrząstowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel. Konkol heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zielonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel. Klungelig pakt Zielonka de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Biecke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wichura ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wichura naar de kleedkamers voor een vroege douche. Grohlich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nastula neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap. Chrząstowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GORLICE - RKJ ANITEKS07 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 37%, RKJ ANITEKS07 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GORLICE - RKJ ANITEKS07 1:1

49e minuut.
Biecke met de inworp. Orłowski onderschept slim de pass. Grohlich kan de bal niet met de borst controleren. Biecke rent richting de bal. Biecke geeft de bal voor. Chrząstowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nastula rent richting de bal. Nastula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - RKJ ANITEKS07 2:1

56e minuut.
Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały geeft een lange en hoge pass. Nastula is nu in balbezit. Nastula schiet op doel. Chrząstowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - RKJ ANITEKS07 3:1

59e minuut.
Grohlich is nu in balbezit. Grohlich met een sublieme pass. Klungelig pakt Wspaniały de bal. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konkol trapt de bal weg van het doel. Oziewicz kopt de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chrząstowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nastula springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - RKJ ANITEKS07 4:1

81e minuut.
Konkol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biecke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich geeft de bal voor. Paal! Chrząstowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Nastula de bal. Nastula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - RKJ ANITEKS07 5:1

84e minuut.
Orłowski met een snelle inworp. Oziewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nastula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Krawężnik kopt de bal weg. Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski passt de bal zonder na te denken. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 20%, RKJ ANITEKS07 80%.
GORLICE - RKJ ANITEKS07 5:1