Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Gola II Dzikie Dziki
Normal Tactiek DD
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 36.1
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Klungelig pakt Borisavljević de bal. Borisavljević speelt de bal door. Capote is nu in balbezit. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Gobert passt de bal in één keer door. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote onderschept slim de pass. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:1

7e minuut.
Skręt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chałaśkiewicz komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Buchowski trapt de bal weg. Borisavljević kopt de bal weg. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo onderschept slim de pass. Saluzzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Capote is nu in balbezit. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin speelt de bal door. Saluzzo heeft problemen om de bal te vangen. Saluzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:2

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitry met de inworp. Magnin geeft een hoge lob. Capote krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:3

23e minuut.
Magnin is nu in balbezit. Magnin passt de bal in één keer door. Pascal speelt de bal door. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Filanowskii met een snelle inworp. Daar is Dorożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Saluzzo onderschept slim de pass. Saluzzo passt de bal in één keer door. Capote is nu in balbezit. Capote draait met de bal, schiet en ... Klonecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:4

34e minuut.
Pascal probeert naar een medespeler te passen. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klonecki de bal onder controle te krijgen. Buchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:5

38e minuut.
Kornacki passt de bal in één keer door. Chałaśkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascal. Pascal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 70%, Dzikie Dziki 30%.
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:5

46e minuut.
Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz onderschept slim de pass. Pascal is nu in balbezit. Chałaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Ruczkowski is nu in balbezit. Pitry verovert de bal door een tackle van achteren. Pitry probeert naar een medespeler te passen. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:6

65e minuut.
Gobert is nu in balbezit. Giergiel is nu in balbezit. Met opzet legt Gobert zijn tegenspeler op de grond. Gobert krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Giergiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Giergiel met een snel genomen vrije trap. Mirea is nu in balbezit. Mirea passt de bal met de wreef. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Magnin met een sublieme pass. Capote is nu in balbezit. Capote passt de bal in één keer door. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:7

78e minuut.
Klonecki geeft de bal voor. Mirea kopt de bal weg. Dorożyński heeft problemen om de bal te vangen. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Saluzzo kopt de bal weg. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin geeft een lange en hoge pass. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel. Buchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 72%, Dzikie Dziki 28%.
WKS Gola II - Dzikie Dziki 0:7