Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Dziki WKS Gola II
DD Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 14.6
matig Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote is nu in balbezit. Saluzzo is nu in balbezit. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Gobert probeert naar een medespeler te passen. Capote is nu in balbezit. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - WKS Gola II 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Dorożyński de bal. Saluzzo rent richting de bal. Dorożyński rent richting de bal. Saluzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Saluzzo schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Sot speelt de bal door. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - WKS Gola II 2:0

22e minuut.
Bystrowski geeft een hoge lob. Inworp. Magnin met de inworp. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bystrowski is nu in balbezit. Magnin speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo is nu in balbezit. Saluzzo schiet op doel. Paal! Daar is Giergiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - WKS Gola II 3:0

29e minuut.
Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin passt de bal in één keer door. Gobert met een sublieme pass. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klonecki trapt de bal weg. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo haalt uit met een fantastische trap. Buchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kornacki trapt de bal weg. Brodnicki kopt de bal weg. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Buchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kornacki heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Dziki 29%, WKS Gola II 71%.
Dzikie Dziki - WKS Gola II 3:0

64e minuut.
Sot onderschept slim de pass. Sot speelt de bal door. Saluzzo rent richting de bal. Saluzzo draait met de bal, schiet en ... Buchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Dziki - WKS Gola II 4:0

69e minuut.
Saluzzo rent richting de bal. Kornacki onderschept slim de pass. Kornacki geeft de bal voor. Silooy kopt de bal weg. Gobert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Magnin is nu in balbezit. Magnin passt de bal met de wreef. Capote is nu in balbezit. Saluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bystrowski rent richting de bal. Magnin rent richting de bal. Magnin passt de bal in één keer door. Daar is Saluzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saluzzo geeft de bal voor. Buchowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Dziki 25%, WKS Gola II 75%.
Dzikie Dziki - WKS Gola II 4:0