Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Gola II GORLICE
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 28.2
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Kamieniarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Furgalski de bal. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap. Buchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:1

4e minuut.
Furgalski kopt de bal weg. Giergiel controleert de bal met de borst. Nastula is nu in balbezit. Nastula schiet op doel. Buchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:2

6e minuut.
Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pankowski speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamieniarz met de inworp. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pankowski speelt de bal door. Nastula is nu in balbezit. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... Daar is Klonecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:3

28e minuut.
Rusoń speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indyk met de inworp. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wspaniały kopt de bal weg. Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniarz geeft een lange en hoge pass. Nastula is nu in balbezit. Nastula haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klonecki kopt de bal weg. Daar is Dorożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wspaniały verovert de bal door een tackle van achteren. Wspaniały passt de bal met de wreef. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski draait met de bal, schiet en ... Klonecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:4

43e minuut.
Nastula geeft een hoge lob. Daar is Kornacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały schiet op doel. Buchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:5

45e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały passt de bal zonder na te denken. Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 69%, GORLICE 31%.
WKS Gola II - GORLICE 0:6

50e minuut.
Kornacki probeert de bal aan de voet te houden. Wspaniały rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kamieniarz neemt de hoekschop. Furgalski geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Furgalski is nu in balbezit. Furgalski met een sublieme pass. Nastula rent richting de bal. Nastula draait met de bal, schiet en ... Buchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:7

57e minuut.
Pankowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nastula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giergiel is nu in balbezit. Nastula onderschept slim de pass. Nastula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pankowski speelt de bal door. Klungelig pakt Nastula de bal. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mikliński kopt de bal weg. Daar is Nastula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furgalski rent richting de bal. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Filanowskii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniarz passt de bal zonder na te denken. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nastula krijgt zijn hoofd ertegen. Buchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - GORLICE 0:8

74e minuut.
Giergiel heeft problemen om de bal te vangen. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały passt de bal met de wreef. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Biecke met de inworp. Furgalski rent richting de bal. Giergiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Furgalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nastula legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 72%, GORLICE 28%.
WKS Gola II - GORLICE 0:8