Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otryt Lutowiska Ceramedowcy95
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński passt de bal met de wreef. Kościuk rent richting de bal. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Horka is nu in balbezit. Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Bieczyński rent richting de bal. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski haalt uit met een fantastische trap. Rosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Teodorczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bućko de bal. Midas rent richting de bal. Midas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Ceramedowcy95 0:1

20e minuut.
Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzanka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rozmysł is nu in balbezit. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł rent richting de bal. Horka onderschept slim de pass. Horka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Midas rent richting de bal. Midas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Ceramedowcy95 0:2

25e minuut.
Midas kopt de bal weg. Daar is Omgiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omgiewicz passt de bal in één keer door. Horka is nu in balbezit. Horka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rozmysł speelt de bal door. Celiński rent richting de bal. Celiński passt de bal zonder na te denken. Midas is nu in balbezit. Midas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rozkoszny kopt de bal weg. Jędrusik kan de bal niet met de borst controleren. Midas is nu in balbezit. Horka is nu in balbezit. Horka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rozkoszny is nu in balbezit. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorczyk rent richting de bal. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 54%, Ceramedowcy95 46%.
Otryt Lutowiska - Ceramedowcy95 0:2

54e minuut.
Daar is Rozmysł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horka is nu in balbezit. Horka passt de bal zonder na te denken. Midas rent richting de bal. Midas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - Ceramedowcy95 0:3

82e minuut.
Horka is nu in balbezit. Horka geeft een hoge lob. Midas rent richting de bal. Midas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 62%, Ceramedowcy95 38%.
Otryt Lutowiska - Ceramedowcy95 0:3