Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceramedowcy95 GORLICE
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 27.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Wspaniały is nu in balbezit. Ekiert onderschept slim de pass. Nastula verovert de bal door een tackle van achteren. Nastula schiet op doel. Dyguła probeert de bal aan de voet te houden. Kozdra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Grohlich probeert naar een medespeler te passen. Ekiert geeft een lange en hoge pass. Jeleń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Midas rent richting de bal. Midas haalt uit met een fantastische trap. Osicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Osicki probeert naar een medespeler te passen. Pankowski kopt de bal weg. Wspaniały speelt de bal door. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dyguła is nu in balbezit. Nastula is nu in balbezit. Nastula speelt de bal door. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grohlich speelt de bal door. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula speelt de bal door. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceramedowcy95 - GORLICE 0:1

44e minuut.
Celiński rent richting de bal. Celiński geeft een hoge lob. Rozkoszny kopt de bal weg. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramedowcy95 51%, GORLICE 49%.
Ceramedowcy95 - GORLICE 0:1

61e minuut.
Jeleń passt de bal zonder na te denken. Pankowski rent richting de bal. Pankowski passt de bal met de wreef. Nastula heeft problemen om de bal te vangen. Nastula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pankowski heeft problemen om de bal te vangen. Horka rent richting de bal. Horka passt de bal in één keer door. Midas is nu in balbezit. Midas draait met de bal, schiet en ... Osicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramedowcy95 49%, GORLICE 51%.
Ceramedowcy95 - GORLICE 0:1