Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GORLICE Ceramedowcy95
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Teodorczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich onderschept slim de pass. Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ... Kozdra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mikliński geeft de bal voor. Horka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wspaniały speelt de bal door. Nastula rent richting de bal. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mikliński verovert de bal door een tackle van achteren. Mikliński geeft een hoge lob. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jeleń geeft een lange en hoge pass. Kamieniarz rent richting de bal. Kamieniarz geeft de bal voor. Nastula rent richting de bal. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biecke met de inworp. Grohlich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Oziewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dyguła de bal. Nastula met een sublieme pass. Daar is Wspaniały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 35%, Ceramedowcy95 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GORLICE - Ceramedowcy95 0:0

53e minuut.
Mikliński is nu in balbezit. Mikliński geeft een lange en hoge pass. Teodorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Nastula passt de bal met de wreef. Dyguła rent richting de bal. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Kozdra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - Ceramedowcy95 1:0

65e minuut.
Wspaniały rent richting de bal. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały verovert de bal door een tackle van achteren. Nastula is nu in balbezit. Nastula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rozkoszny is nu in balbezit. Pankowski onderschept slim de pass. Pankowski passt de bal zonder na te denken. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bożeszkowski probeert de bal aan de voet te houden. Rozkoszny is nu in balbezit. Grohlich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grohlich krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pankowski probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke speelt de bal door. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Teodorczyk met een snelle inworp. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grohlich zijn tegenspeler op de grond. Grohlich krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rozkoszny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Rozkoszny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biecke met de inworp. Pankowski rent richting de bal. Pankowski geeft een lange en hoge pass. Kozdra bokst de bal weg.

90e minuut.
Rusoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusoń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały geeft de bal voor. Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 38%, Ceramedowcy95 62%.
GORLICE - Ceramedowcy95 1:0