Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legiakoleka Dzikie Dziki
Normal Tactiek DD
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten average
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kałuszewski trapt de bal weg van het doel. Kalamış kan de bal niet met de borst controleren. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamış haalt uit met een fantastische trap. Kałuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote rent richting de bal. Kalamış is nu in balbezit. Kalamış haalt uit met een fantastische trap. Kałuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:1

10e minuut.
Polowczyk probeert de bal aan de voet te houden. Pascal is nu in balbezit. Pascal passt de bal in één keer door. Kalamış rent richting de bal. Kalamış draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Borisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Borisavljević met een sublieme pass. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel. Kałuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szuba met een sublieme pass. Pitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitry passt de bal zonder na te denken. Kalamış is nu in balbezit. Kalamış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:2

26e minuut.
Gobert speelt de bal door. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin speelt de bal door. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:3

29e minuut.
Magnin passt de bal zonder na te denken. Kalamış heeft problemen om de bal te vangen. Prass is nu in balbezit. Kalamış onderschept slim de pass. Kalamış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:4

37e minuut.
Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk met een sublieme pass. Borisavljević met een sublieme pass. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gobert speelt de bal door. Magnin rent richting de bal. Magnin passt de bal met de wreef. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 84%, Dzikie Dziki 16%.
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:5

48e minuut.
Borisavljević geeft een hoge lob. Szumski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kłusek de bal onder controle te krijgen. Kalamış is nu in balbezit. Kalamış haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Borisavljević geeft een hoge lob. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobert verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamış is nu in balbezit. Kalamış schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Kałuszewski trapt de bal weg van het doel. Gobert kopt de bal weg. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kałuszewski trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borisavljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalamış rent richting de bal. Kalamış geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kłusek kan de bal niet met de borst controleren. Capote is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłusek. Kłusek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Styszko rent richting de bal. Mirea begaat een overtreding. Mirea krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Magnin rent richting de bal. Magnin geeft een hoge lob. Borisavljević kopt de bal weg. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Capote is nu in balbezit. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote rent richting de bal. Kalamış rent richting de bal. Kalamış schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:6

76e minuut.
Mirea probeert naar een medespeler te passen. Borisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisavljević met een sublieme pass. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış draait met de bal, schiet en ... Kałuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Magnin geeft een hoge lob. Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote onderschept slim de pass. Kalamış rent richting de bal. Kalamış haalt uit met een fantastische trap. Kałuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kałuszewski speelt de bal door. Magnin rent richting de bal. Magnin geeft een lange en hoge pass. Borisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisavljević schiet op doel. Kałuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Borisavljević rent richting de bal. Borisavljević speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamış heeft problemen om de bal te vangen. Kalamış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:7

86e minuut.
Prass speelt de bal door. Kalamış rent richting de bal. Kalamış passt de bal met de wreef. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 80%, Dzikie Dziki 20%.
legiakoleka - Dzikie Dziki 0:7