Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pogoń Góra RKJ ANITEKS07
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebiela onderschept slim de pass. Grzebiela speelt de bal door. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ludwiczak controleert de bal met de borst. Paliło rent richting de bal. Orłowski met een sublieme pass. Paliło is nu in balbezit. Paliło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wessel geeft een lange en hoge pass. Dzikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Fechner de bal. Brzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeski schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Fechner is nu in balbezit. Grzebiela verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebiela probeert naar een medespeler te passen. Paliło is nu in balbezit. Paliło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Konkol rent richting de bal. Konkol geeft de bal voor. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pogoń Góra - RKJ ANITEKS07 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 43%, RKJ ANITEKS07 57%.
KS Pogoń Góra - RKJ ANITEKS07 0:1

48e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Brzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeski passt de bal met de wreef. Paliło rent richting de bal. Paliło draait met de bal, schiet en ... Chrząstowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Rycerz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzeski rent richting de bal. Brzeski speelt de bal door. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Skorupa is nu in balbezit. Grzebiela rent richting de bal. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grzebiela de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Orłowski passt de bal in één keer door. Brzeski is nu in balbezit. Brzeski geeft de bal voor. Paliło rent richting de bal. Paliło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichura. Wichura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 46%, RKJ ANITEKS07 54%.
KS Pogoń Góra - RKJ ANITEKS07 0:1