Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Gola II Otryt Lutowiska
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Brodnicki met een sublieme pass. Skręt heeft problemen om de bal te vangen. Brodnicki is nu in balbezit. Grzanka verovert de bal door een tackle van achteren. Grzanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Ruczkowski onderschept slim de pass. Ruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Giergiel met een sublieme pass. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski passt de bal met de wreef. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Indyk kopt de bal weg. Skręt rent richting de bal. Rozmysł verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmysł geeft een lange en hoge pass. Kościuk springt en kopt de bal. Buchowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Rembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembacz geeft een hoge lob. Filanowskii heeft problemen om de bal te vangen. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gola II - Otryt Lutowiska 0:1

31e minuut.
Grzanka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczerbaniuk komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosiewicz trapt de bal weg. Bieczyński kopt de bal weg. Szczerbaniuk is nu in balbezit. Szczerbaniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 56%, Otryt Lutowiska 44%.
WKS Gola II - Otryt Lutowiska 0:1

72e minuut.
Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk passt de bal in één keer door. Jędrusik rent richting de bal. Skręt verovert de bal door een tackle van achteren. Skręt haalt uit met een fantastische trap. Rosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Omgiewicz geeft de bal voor. Szczerbaniuk kan de bal niet met de borst controleren. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gola II 50%, Otryt Lutowiska 50%.
WKS Gola II - Otryt Lutowiska 0:1