Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GORLICE legiakoleka
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 14.1
average Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski onderschept slim de pass. Pankowski speelt de bal door. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Szuba rent richting de bal. Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba verovert de bal door een tackle van achteren. Dulański is nu in balbezit. Dulański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - legiakoleka 0:1

19e minuut.
Kałuszewski met een sublieme pass. Pankowski rent richting de bal. Pankowski passt de bal zonder na te denken. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GORLICE - legiakoleka 1:1

23e minuut.
Wspaniały rent richting de bal. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... Nastula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Pankowski probeert naar een medespeler te passen. Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ... Kałuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały passt de bal zonder na te denken. Nastula rent richting de bal. Nastula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - legiakoleka 2:1

36e minuut.
Prass heeft problemen om de bal te vangen. Prass met een sublieme pass. Daar is Kłusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 36%, legiakoleka 64%.
GORLICE - legiakoleka 2:1

51e minuut.
Rusoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk onderschept slim de pass. Polowczyk speelt de bal door. Szuba rent richting de bal. Styszko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Prass rent richting de bal. Pankowski is nu in balbezit. Pankowski speelt de bal door. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - legiakoleka 3:1

61e minuut.
Polowczyk speelt de bal door. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusoń krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Szuba kopt de bal weg. Polowczyk rent richting de bal. Polowczyk passt de bal met de wreef. Prass is nu in balbezit. Prass haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Osicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Nastula passt de bal zonder na te denken. Polowczyk is nu in balbezit. Polowczyk speelt de bal door. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Biecke rent richting de bal. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke met een sublieme pass. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - legiakoleka 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 49%, legiakoleka 51%.
GORLICE - legiakoleka 4:1