Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legiakoleka GORLICE
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.4 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
hopeless Passen average
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Prass kan de bal niet met de borst controleren. Grohlich is nu in balbezit. Prass begaat een overtreding. Grohlich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biecke wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Polowczyk met een sublieme pass. Gryciuk is nu in balbezit. Galikowski rent richting de bal. Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Grohlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nastula verovert de bal door een tackle van achteren. Nastula geeft een lange en hoge pass. Murzastek heeft problemen om de bal te vangen. Kamieniarz rent richting de bal. Kamieniarz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Grohlich rent richting de bal. Pankowski rent richting de bal. Pankowski met een sublieme pass. Nastula heeft problemen om de bal te vangen. Nastula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - GORLICE 0:1

16e minuut.
Inworp. Rusoń met de inworp. Kamieniarz is nu in balbezit. Kamieniarz passt de bal in één keer door. Nastula is nu in balbezit. Paal! Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - GORLICE 0:2

21e minuut.
Polowczyk rent richting de bal. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały geeft een hoge lob. Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - GORLICE 0:3

23e minuut.
Kamieniarz met een snelle inworp. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pankowski de bal. Pankowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - GORLICE 0:4

27e minuut.
Prass is nu in balbezit. Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Grohlich met een sublieme pass. Nastula is nu in balbezit. Nastula draait met de bal, schiet en ... Kałuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - GORLICE 0:5

39e minuut.
Murzastek geeft een hoge lob. Biecke rent richting de bal. Biecke passt de bal zonder na te denken. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 72%, GORLICE 28%.
legiakoleka - GORLICE 0:5

57e minuut.
Daar is Nastula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grohlich rent richting de bal. Nastula rent richting de bal. Nastula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - GORLICE 0:6

58e minuut.
Galikowski geeft een lange en hoge pass. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grohlich krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pankowski onderschept slim de pass. Pankowski probeert naar een medespeler te passen. Nastula is nu in balbezit. Daar is Nastula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gryciuk kopt de bal weg. Pankowski rent richting de bal. Pankowski passt de bal in één keer door. Nastula rent richting de bal. Gryciuk controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - GORLICE 0:7

82e minuut.
Pankowski kopt de bal weg. Daar is Grohlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galikowski is nu in balbezit. Grohlich heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 81%, GORLICE 19%.
legiakoleka - GORLICE 0:7