Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pogoń Góra WKS Gola II
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Grzebiela heeft problemen om de bal te vangen. Grzebiela met een sublieme pass. Bystrowski rent richting de bal. Paliło onderschept slim de pass. Paliło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dorożyński geeft een lange en hoge pass. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebiela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzebiela krijgt een gele kaart. Brodnicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Giergiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Filanowskii controleert de bal met de borst. Matuszek onderschept slim de pass. Paliło rent richting de bal. Matuszek rent richting de bal. Matuszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Filanowskii met de inworp. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matuszek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Skorupa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruczkowski met de inworp. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Krzysztofiak geeft een lange en hoge pass. Filanowskii is nu in balbezit. Brzeski rent richting de bal. Dorożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brzeski passt de bal zonder na te denken. Giergiel rent richting de bal. Giergiel passt de bal in één keer door. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 57%, WKS Gola II 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Pogoń Góra - WKS Gola II 0:0

72e minuut.
Grzebiela verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebiela probeert naar een medespeler te passen. Bystrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwiczak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ludwiczak neemt de hoekschop. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pogoń Góra 39%, WKS Gola II 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Pogoń Góra - WKS Gola II 0:0