Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKJ ANITEKS07 Otryt Lutowiska
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozmysł zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zielonka onderschept slim de pass. Bieczyński is nu in balbezit. Met opzet legt Zielonka zijn tegenspeler op de grond. Zielonka krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Orłowski is nu in balbezit. Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk passt de bal met de wreef. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krawężnik rent richting de bal. Łatkowski begaat een overtreding. Krawężnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Wichura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lisek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bućko de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKJ ANITEKS07 45%, Otryt Lutowiska 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKJ ANITEKS07 - Otryt Lutowiska 0:0

47e minuut.
Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichura begaat een overtreding. Wichura krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Orłowski rent richting de bal. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk speelt de bal door. Grzanka rent richting de bal. Grzanka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jędrusik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krawężnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fechner rent richting de bal. Fechner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rozmysł passt de bal in één keer door. Wichura is nu in balbezit. Wichura passt de bal zonder na te denken. Lisek rent richting de bal. Lisek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński speelt de bal door. Grzanka rent richting de bal. Grzanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Otryt Lutowiska 0:1

76e minuut.
Lisek is nu in balbezit. Lisek passt de bal zonder na te denken. Zielonka probeert de bal aan de voet te houden. Grzanka rent richting de bal. Grzanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKJ ANITEKS07 - Otryt Lutowiska 0:2

84e minuut.
Konkol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łatkowski met de inworp. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Orłowski probeert naar een medespeler te passen. Zielonka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieczyński. Bieczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKJ ANITEKS07 43%, Otryt Lutowiska 57%.
RKJ ANITEKS07 - Otryt Lutowiska 0:2