Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceramedowcy95 RKJ ANITEKS07
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Orłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski passt de bal met de wreef. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek haalt uit met een fantastische trap. Kozdra bokst de bal weg.

8e minuut.
Teodorczyk is nu in balbezit. Słodyczka onderschept slim de pass. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Słodyczka onderschept slim de pass. Słodyczka geeft een lange en hoge pass. Kozdra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceramedowcy95 - RKJ ANITEKS07 0:1

21e minuut.
Orłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malanowski rent richting de bal. Celiński begaat een overtreding. Malanowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Zielonka probeert de bal aan de voet te houden. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka onderschept slim de pass. Horka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krysiuk met de inworp. Słodyczka controleert de bal met de borst. Słodyczka geeft een hoge lob. Daar is Lisek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozdra bokst de bal weg.

34e minuut.
Orłowski geeft een hoge lob. Krawężnik kopt de bal weg. Malanowski heeft problemen om de bal te vangen. Horka is nu in balbezit. Horka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramedowcy95 34%, RKJ ANITEKS07 66%.
Ceramedowcy95 - RKJ ANITEKS07 0:1

73e minuut.
Bożeszkowski met een snelle inworp. Ekiert rent richting de bal. Ekiert geeft een lange en hoge pass. Celiński kopt de bal weg. Horka met een sublieme pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceramedowcy95 - RKJ ANITEKS07 1:1

76e minuut.
Klungelig pakt Zielonka de bal. Horka onderschept slim de pass. Horka met een sublieme pass. Midas is nu in balbezit. Midas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceramedowcy95 - RKJ ANITEKS07 2:1

86e minuut.
Zielonka onderschept slim de pass. Zielonka speelt de bal door. Lisek rent richting de bal. Fechner rent richting de bal. Fechner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceramedowcy95 - RKJ ANITEKS07 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramedowcy95 49%, RKJ ANITEKS07 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ceramedowcy95 - RKJ ANITEKS07 2:2