Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GORLICE KS Pogoń Góra
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 21.7
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Nastula de bal. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula onderschept slim de pass. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - KS Pogoń Góra 1:0

5e minuut.
Rycerz rent richting de bal. Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel. Łata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - KS Pogoń Góra 2:0

7e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. Kamieniarz onderschept slim de pass. Kamieniarz speelt de bal door. Nastula is nu in balbezit. Nastula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ludwiczak met een snelle inworp. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek passt de bal in één keer door. Paliło is nu in balbezit. Paliło haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Linowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

24e minuut.
Oziewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke geeft de bal voor. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Brzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke begaat een overtreding. Biecke krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kamieniarz kan de bal niet met de borst controleren. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łata trapt de bal weg van het doel. Pankowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nastula de bal onder controle te krijgen. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 52%, KS Pogoń Góra 48%.
GORLICE - KS Pogoń Góra 2:0

73e minuut.
Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały passt de bal in één keer door. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap. Łata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - KS Pogoń Góra 3:0

78e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke geeft een hoge lob. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały schiet op doel. Nastula probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GORLICE - KS Pogoń Góra 4:0

83e minuut.
Wessel met een snelle inworp. Brzeski rent richting de bal. Biecke speelt de bal door. Nastula is nu in balbezit. Nastula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusoń met de inworp. Grzebiela probeert naar een medespeler te passen. Rusoń is nu in balbezit. Kamieniarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Biecke speelt de bal door. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich geeft een hoge lob. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pankowski kopt de bal weg. Daar is Wspaniały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wspaniały passt de bal in één keer door. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GORLICE 27%, KS Pogoń Góra 73%.
GORLICE - KS Pogoń Góra 4:0