Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legiakoleka RKJ ANITEKS07
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk geeft een hoge lob. Inworp. Koszaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szuba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Orłowski geeft een hoge lob. Prass heeft problemen om de bal te vangen. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek draait met de bal, schiet en ... Daar is Gryciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słodyczka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Polowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik onderschept slim de pass. Krawężnik speelt de bal door. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba rent richting de bal. Szuba passt de bal zonder na te denken. Dulański is nu in balbezit. Dulański haalt uit met een fantastische trap. Chrząstowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Fechner rent richting de bal. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fechner. Fechner krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Krawężnik rent richting de bal. Kłusek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłusek met een sublieme pass. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 60%, RKJ ANITEKS07 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legiakoleka - RKJ ANITEKS07 0:0

59e minuut.
Zielonka speelt de bal door. Fechner is nu in balbezit. Fechner speelt de bal door. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lisek speelt de bal door. Fechner is nu in balbezit. Polowczyk rent richting de bal. Fechner onderschept slim de pass. Fechner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lisek de bal. Lisek draait met de bal, schiet en ... Kałuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Szuba geeft de bal voor. Styszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Dulański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legiakoleka - RKJ ANITEKS07 1:0

78e minuut.
Zielonka kopt de bal weg. Fechner rent richting de bal. Polowczyk rent richting de bal. Fechner onderschept slim de pass. Fechner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Fechner is nu in balbezit. Polowczyk begaat een overtreding. Polowczyk krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Szumski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiakoleka 68%, RKJ ANITEKS07 32%.
legiakoleka - RKJ ANITEKS07 1:0