Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otryt Lutowiska GORLICE
442 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz rent richting de bal. Biecke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biecke krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kamieniarz rent richting de bal. Kamieniarz geeft een lange en hoge pass. Nastula kopt de bal weg. Grohlich rent richting de bal. Grohlich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jeleń de bal onder controle te krijgen. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka schiet op doel. Osicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - GORLICE 1:0

11e minuut.
Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke probeert naar een medespeler te passen. Wspaniały is nu in balbezit. Nastula rent richting de bal. Nastula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rusoń onderschept slim de pass. Kościuk rent richting de bal. Kościuk passt de bal met de wreef. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka draait met de bal, schiet en ... Osicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Grzanka geeft een hoge lob. Daar is Rusoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jeleń de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamieniarz met de inworp. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Wspaniały geeft een lange en hoge pass. Grohlich kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Omgiewicz met de inworp. Piegzik rent richting de bal. Piegzik geeft de bal voor. Kościuk rent richting de bal. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mikliński verovert de bal door een tackle van achteren. Mikliński geeft een hoge lob. Wspaniały kopt de bal weg. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Otryt Lutowiska - GORLICE 1:1

45e minuut.
Oziewicz passt de bal in één keer door. Wspaniały rent richting de bal. Rembacz is nu in balbezit. Wspaniały onderschept slim de pass. Wspaniały geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 47%, GORLICE 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Otryt Lutowiska - GORLICE 1:1

51e minuut.
Jędrusik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusoń met de inworp. Klungelig pakt Wspaniały de bal. Wspaniały geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - GORLICE 1:2

77e minuut.
Piegzik probeert naar een medespeler te passen. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka passt de bal zonder na te denken. Kościuk rent richting de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Osicki trapt de bal weg. Wspaniały kopt de bal weg. Grohlich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nastula rent richting de bal. Nastula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - GORLICE 1:3

82e minuut.
Rusoń speelt de bal door. Klungelig pakt Wspaniały de bal. Rozmysł is nu in balbezit. Wspaniały verovert de bal door een tackle van achteren. Wspaniały draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz geeft een lange en hoge pass. Biecke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wspaniały de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Otryt Lutowiska - GORLICE 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otryt Lutowiska 68%, GORLICE 32%.
Otryt Lutowiska - GORLICE 1:4