Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anwil Włocławek Arka Gynia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Brzostowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warmuziński met een snelle inworp. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gozdalski geeft een lange en hoge pass. Szkiełko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moeller. Szkiełko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szkiełko kan niet meer verder spelen. Kuczera komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Gozdalski geeft een hoge lob. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Serwach probeert de bal aan de voet te houden. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 34%, Arka Gynia 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anwil Włocławek - Arka Gynia 0:0

72e minuut.
Klungelig pakt Błoch de bal. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera passt de bal in één keer door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Domarski geeft de bal voor. Bedra probeert de bal met de borst te controleren. Kozubek rent richting de bal. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bedra passt de bal met de wreef. Gozdalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota onderschept slim de pass. Czarnota haalt uit met een fantastische trap. Wlisłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Arka Gynia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 48%, Arka Gynia 52%.
Anwil Włocławek - Arka Gynia 0:1