Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcontown SC CwkS LegiA WarszawA
Normal Tactiek TESTGORUS
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten average
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Trzonek onderschept slim de pass. Trzonek geeft een hoge lob. Daar is Gałan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ... Sitniewski bokst de bal weg.

15e minuut.
Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski passt de bal met de wreef. Palikot bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Burszta rent richting de bal. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu passt de bal in één keer door. Zana rent richting de bal. Zana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - CwkS LegiA WarszawA 1:0

23e minuut.
Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek onderschept slim de pass. Piątkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trzonek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zana komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Piątkowski passt de bal met de wreef. Palikot is nu in balbezit. Palikot passt de bal in één keer door. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falcontown SC - CwkS LegiA WarszawA 1:1

35e minuut.
Trzonek rent richting de bal. Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... Sitniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - CwkS LegiA WarszawA 2:1

37e minuut.
Inworp. Huzior met de inworp. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Bădoiu geeft de bal voor. Burszta krijgt zijn hoofd ertegen. Sitniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - CwkS LegiA WarszawA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 37%, CwkS LegiA WarszawA 63%.
Falcontown SC - CwkS LegiA WarszawA 3:1

47e minuut.
Huzior is nu in balbezit. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zasusz de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Majda bokst de bal weg.

58e minuut.
Piątkowski speelt de bal door. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski geeft een hoge lob. Palikot heeft problemen om de bal te vangen. Palikot haalt uit met een fantastische trap. Majda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Palikot rent richting de bal. Palikot probeert naar een medespeler te passen. Stencel is nu in balbezit. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - CwkS LegiA WarszawA 3:2

68e minuut.
Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikot verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Majda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Sitniewski trapt de bal weg van het doel. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior passt de bal met de wreef. Burszta is nu in balbezit. Burszta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana is nu in balbezit. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 50%, CwkS LegiA WarszawA 50%.
Falcontown SC - CwkS LegiA WarszawA 3:2