Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CwkS LegiA WarszawA Falcontown SC
TESTGORUS Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 29.6
matig Schieten uitstekend
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Tzemach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski passt de bal in één keer door. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Piątkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napieralski heeft problemen om de bal te vangen. Napieralski geeft de bal voor. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Falcontown SC 1:0

12e minuut.
Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski geeft een hoge lob. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana rent richting de bal. Zana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CwkS LegiA WarszawA - Falcontown SC 1:1

23e minuut.
Zana is nu in balbezit. Burszta rent richting de bal. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Burszta is nu in balbezit. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Zana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura rent richting de bal. Zana onderschept slim de pass. Zana schiet op doel. Sitniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Falcontown SC 1:2

37e minuut.
Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan is nu in balbezit. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Falcontown SC 1:3

44e minuut.
Sitniewski probeert naar een medespeler te passen. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikot verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CwkS LegiA WarszawA 61%, Falcontown SC 39%.
CwkS LegiA WarszawA - Falcontown SC 1:3

46e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal in één keer door. Zana is nu in balbezit. Zana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Palikot rent richting de bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mareczek trapt de bal weg van het doel. Zana kopt de bal weg. Kustosz heeft problemen om de bal te vangen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grzesiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiuk speelt de bal door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Sitniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Falcontown SC 1:4

63e minuut.
Grzesiuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Witek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CwkS LegiA WarszawA 58%, Falcontown SC 42%.
CwkS LegiA WarszawA - Falcontown SC 1:4