Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iksdetim bajern munahium
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Doeltrap. Wałkiewicz trapt de bal weg van het doel. Szaber kopt de bal weg. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Rosiński schiet op doel. Mochnacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Budniewski de bal. Rosiński is nu in balbezit. Rosiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Budniewski passt de bal zonder na te denken. Rosiński rent richting de bal. Rosiński speelt de bal door. Lenk rent richting de bal. Lenk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Budniewski onderschept slim de pass. Budniewski speelt de bal door. Machniak rent richting de bal. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iksdetim - bajern munahium 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 42%, bajern munahium 58%.
Iksdetim - bajern munahium 1:0

64e minuut.
Mochnacz onderschept slim de pass. Mochnacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szaber de bal. Lenk rent richting de bal. Lenk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gawryszewski speelt de bal door. Wojski is nu in balbezit. Wojski passt de bal met de wreef. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel. Wałkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lenk rent richting de bal. Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak speelt de bal door. Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 42%, bajern munahium 58%.
Iksdetim - bajern munahium 1:0