Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyspiarze1957 Arka Gynia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sermak rent richting de bal. Czarnota is nu in balbezit. Sermak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czarnota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moeller neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspiarze1957 - Arka Gynia 0:1

13e minuut.
Serwach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piekarczyk met de inworp. Madera rent richting de bal. Madera passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moeller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rybka komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Sermak trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieniacki probeert de bal met de borst te controleren. Pieniacki schiet op doel. Paal! Czarnota is nu in balbezit. Czarnota haalt uit met een fantastische trap. Kuźma bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspiarze1957 45%, Arka Gynia 55%.
Wyspiarze1957 - Arka Gynia 0:1

46e minuut.
Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner is nu in balbezit. Weiner geeft een lange en hoge pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch passt de bal in één keer door. Czarnota rent richting de bal. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspiarze1957 - Arka Gynia 0:2

52e minuut.
Rzeski passt de bal zonder na te denken. Zabawa is nu in balbezit. Czarnota onderschept slim de pass. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik rent richting de bal. Szalony rent richting de bal. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Weiner geeft een lange en hoge pass. Daar is Rakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakowski probeert naar een medespeler te passen. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspiarze1957 54%, Arka Gynia 46%.
Wyspiarze1957 - Arka Gynia 0:2