Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arka Gynia Wyspiarze1957
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Madera kopt de bal weg. Klungelig pakt Błoch de bal. Rzeski is nu in balbezit. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Banucha geeft de bal voor. Czarnota controleert de bal met de borst. Wojnowski is nu in balbezit. Czarnota verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnota draait met de bal, schiet en ... Kuźma bokst de bal weg.

13e minuut.
Walendzik rent richting de bal. Czarnota onderschept slim de pass. Pieniacki rent richting de bal. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota haalt uit met een fantastische trap. Kuźma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Wojnowski passt de bal in één keer door. Trempala is nu in balbezit. Trempala speelt de bal door. Neneman is nu in balbezit. Neneman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Szalony geeft een lange en hoge pass. Bielecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czarnota rent richting de bal. Czarnota haalt uit met een fantastische trap. Sermak verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Błoch rent richting de bal. Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch rent richting de bal. Błoch passt de bal met de wreef. Banucha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Gynia 43%, Wyspiarze1957 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arka Gynia - Wyspiarze1957 0:0

46e minuut.
Kozubek met de inworp. Szalony kan de bal niet met de borst controleren. Szalony speelt de bal door. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Gynia - Wyspiarze1957 1:0

49e minuut.
Pieniacki rent richting de bal. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Daar is Kozubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski rent richting de bal. Błoch is nu in balbezit. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Gędłek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Banucha rent richting de bal. Banucha passt de bal zonder na te denken. Sermak geeft een hoge lob. Błoch kopt de bal weg. Klungelig pakt Czarnota de bal. Kuźma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Gynia 40%, Wyspiarze1957 60%.
Arka Gynia - Wyspiarze1957 1:0