Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc odrowążek Anwil Włocławek
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Szkiełko is nu in balbezit. Trastowski rent richting de bal. Trastowski speelt de bal door. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Anwil Włocławek 0:1

30e minuut.
Trastowski passt de bal zonder na te denken. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek met een sublieme pass. Kąpała heeft problemen om de bal te vangen. Kąpała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc odrowążek - Anwil Włocławek 1:1

42e minuut.
Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek passt de bal met de wreef. Domarski rent richting de bal. Kąpała verovert de bal door een tackle van achteren. Kąpała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Anwil Włocławek 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 66%, Anwil Włocławek 34%.
fc odrowążek - Anwil Włocławek 2:1

59e minuut.
Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bedra de bal. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gozdalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek verovert de bal door een tackle van achteren. Buzek met een sublieme pass. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wlisłocki trapt de bal weg van het doel. Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski geeft de bal voor. Kąpała rent richting de bal. Kąpała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała draait met de bal, schiet en ... Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wlisłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 52%, Anwil Włocławek 48%.
fc odrowążek - Anwil Włocławek 2:1