Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc odrowążek Iksdetim
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Kasperczak is nu in balbezit. Siarkowski is nu in balbezit. Siarkowski passt de bal met de wreef. Lelka rent richting de bal. Lelka geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała onderschept slim de pass. Kąpała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Iksdetim 1:0

28e minuut.
Stachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stachnik passt de bal in één keer door. Rosiński heeft problemen om de bal te vangen. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk schiet op doel. Wojtyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 68%, Iksdetim 32%.
fc odrowążek - Iksdetim 1:0

47e minuut.
Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński is nu in balbezit. Lenk rent richting de bal. Lenk schiet op doel. Oleszczuk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rosiński onderschept slim de pass. Rosiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wawrzkowicz de bal. Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel. Oleszczuk probeert de bal aan de voet te houden. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski geeft een lange en hoge pass. Zamachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Iksdetim 2:0

58e minuut.
Lenk met een sublieme pass. Rosiński heeft problemen om de bal te vangen. Kąpała rent richting de bal. Kąpała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński rent richting de bal. Oleszczuk begaat een overtreding. Rosiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Budniewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Klungelig pakt Oleszczuk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Iksdetim 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 46%, Iksdetim 54%.
fc odrowążek - Iksdetim 2:1