Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iksdetim fc odrowążek
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec met een sublieme pass. Lenk is nu in balbezit. Rosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński draait met de bal, schiet en ... Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiński speelt de bal door. Michałowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Wojtyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 34%, fc odrowążek 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iksdetim - fc odrowążek 0:0

48e minuut.
Budniewski is nu in balbezit. Budniewski passt de bal zonder na te denken. Rosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Paal! Wojtyła probeert wanhopig de bal te grijpen. Rosiński is nu in balbezit. Rosiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Goździejewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radwański komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kasperczak probeert naar een medespeler te passen. Siarkowski met een sublieme pass. Kąpała rent richting de bal. Kąpała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Zamachowski heeft problemen om de bal te vangen. Zamachowski speelt de bal door. Radwański kan de bal niet met de borst controleren. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Budniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Wawrzkowicz de bal. Rosiński rent richting de bal. Lenk is nu in balbezit. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Budniewski probeert naar een medespeler te passen. Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik met een sublieme pass. Rosiński is nu in balbezit. Rosiński geeft een hoge lob. Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 51%, fc odrowążek 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iksdetim - fc odrowążek 0:0