Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyspiarze1957 Falcontown SC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 29.8
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Weiner kopt de bal weg. Grzesiuk heeft problemen om de bal te vangen. Madera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madera krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Trempala onderschept slim de pass. Trempala speelt de bal door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera is nu in balbezit. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. Majda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspiarze1957 - Falcontown SC 1:0

18e minuut.
Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach onderschept slim de pass. Tzemach met een sublieme pass. Burszta is nu in balbezit. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Walendzik de bal. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana passt de bal met de wreef. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mareczek met een harde bal richting middenveld. Huzior kopt de bal weg. Burszta is nu in balbezit. Zana is nu in balbezit. Zana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Grzesiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiuk met een sublieme pass. Burszta is nu in balbezit. Zana rent richting de bal. Zana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wyspiarze1957 - Falcontown SC 1:1

41e minuut.
Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal met de wreef. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Majda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana passt de bal zonder na te denken. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel. Kuźma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspiarze1957 - Falcontown SC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspiarze1957 51%, Falcontown SC 49%.
Wyspiarze1957 - Falcontown SC 1:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzonek met de inworp. Zana rent richting de bal. Zana schiet op doel. Misiurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trzonek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Zana is nu in balbezit. Zana met een sublieme pass. Trzonek speelt de bal door. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Burszta rent richting de bal. Zabawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zana. Zana krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rakowski rent richting de bal. Rakowski geeft de bal voor. Grzesiuk rent richting de bal. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... Majda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wyspiarze1957 - Falcontown SC 2:2

79e minuut.
Walendzik rent richting de bal. Zana onderschept slim de pass. Zana geeft een hoge lob. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ... Kuźma bokst de bal weg.

84e minuut.
Trempala is nu in balbezit. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspiarze1957 - Falcontown SC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspiarze1957 64%, Falcontown SC 36%.
Wyspiarze1957 - Falcontown SC 2:3