Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CwkS LegiA WarszawA Arka Gynia
TESTGORUS Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony onderschept slim de pass. Szalony met een sublieme pass. Moeller is nu in balbezit. Moeller geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Arka Gynia 0:1

16e minuut.
Drzymont rent richting de bal. Drzymont geeft de bal voor. Błoch is nu in balbezit. Sekielski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Moeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Palikot rent richting de bal. Palikot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kułakowski kopt de bal weg. Serwach probeert de bal aan de voet te houden. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. Gędłek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CwkS LegiA WarszawA - Arka Gynia 1:1

27e minuut.
Czarnota met een sublieme pass. Klungelig pakt Pieniacki de bal. Zasusz onderschept slim de pass. Palikot is nu in balbezit. Palikot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski geeft een hoge lob. Kułakowski is nu in balbezit. Kułakowski draait met de bal, schiet en ... Serwach probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CwkS LegiA WarszawA 54%, Arka Gynia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CwkS LegiA WarszawA - Arka Gynia 1:1

53e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Palikot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Gędłek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Arka Gynia 2:1

60e minuut.
Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pieniacki de bal. Pieniacki schiet op doel. Sekielski kopt de bal weg. Sitniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CwkS LegiA WarszawA 48%, Arka Gynia 52%.
CwkS LegiA WarszawA - Arka Gynia 2:1