Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anwil Włocławek bajern munahium
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Chechelski probeert naar een medespeler te passen. Trastowski rent richting de bal. Kalemba rent richting de bal. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Łachacz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Trastowski speelt de bal door. Rozumek rent richting de bal. Rozumek speelt de bal door. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Domarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasiński rent richting de bal. Wojski probeert naar een medespeler te passen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Harasiński controleert de bal met de borst. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Harasiński ... Strafschop! Fiodorkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chechelski is nu in balbezit. Chechelski geeft de bal voor. Domarski rent richting de bal. Kalemba verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chechelski is nu in balbezit. Chechelski passt de bal zonder na te denken. Harasiński rent richting de bal. Wojski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mochnacz rent richting de bal. Inworp. Warmuziński met een snelle inworp. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bedra controleert de bal met de borst. Bedra draait met de bal, schiet en ... Kościelniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Warmuziński neemt de hoekschop. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 60%, bajern munahium 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anwil Włocławek - bajern munahium 0:0

47e minuut.
Rozumek passt de bal zonder na te denken. Wojski is nu in balbezit. Wojski passt de bal in één keer door. Kalemba heeft problemen om de bal te vangen. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Wlisłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - bajern munahium 0:1

51e minuut.
Piekański rent richting de bal. Piekański geeft de bal voor. Warmuziński kopt de bal weg. Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chechelski met een sublieme pass. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trastowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Wlisłocki met een harde bal richting middenveld. Szkiełko is nu in balbezit. Szaber schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szaber krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Łachacz rent richting de bal. Kalemba verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemba schiet op doel. Wlisłocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 58%, bajern munahium 42%.
Anwil Włocławek - bajern munahium 0:1