Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcontown SC fc odrowążek
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 18.3
uitstekend Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta passt de bal met de wreef. Grzesiuk is nu in balbezit. Kąpała verovert de bal door een tackle van achteren. Kąpała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś geeft de bal voor. Burszta is nu in balbezit. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oleszczuk heeft problemen om de bal te vangen. Burszta is nu in balbezit. Burszta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goździejewski is nu in balbezit. Zana onderschept slim de pass. Zana passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek met een sublieme pass. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Burszta speelt de bal door. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ... Oleszczuk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tzemach met een sublieme pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu passt de bal met de wreef. Zana rent richting de bal. Zana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Trzonek is nu in balbezit. Trzonek geeft een hoge lob. Huzior kopt de bal weg. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Wawrzkowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Siarkowski de bal. Trzonek rent richting de bal. Trzonek passt de bal in één keer door. Zana is nu in balbezit. Zana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - fc odrowążek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 44%, fc odrowążek 56%.
Falcontown SC - fc odrowążek 1:0

46e minuut.
Kąpała speelt de bal door. Daar is Buzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta onderschept slim de pass. Burszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - fc odrowążek 2:0

49e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Goździejewski rent richting de bal. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś geeft een hoge lob. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - fc odrowążek 3:0

57e minuut.
Grzesiuk passt de bal zonder na te denken. Goździejewski is nu in balbezit. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Zana is nu in balbezit. Zana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - fc odrowążek 4:0

61e minuut.
Grzesiuk passt de bal in één keer door. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Zana haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - fc odrowążek 5:0

65e minuut.
Trzonek met de inworp. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec rent richting de bal. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zana rent richting de bal. Zana geeft een lange en hoge pass. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wawrzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski rent richting de bal. Zana rent richting de bal. Zana draait met de bal, schiet en ... Wojtyła bokst de bal weg. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - fc odrowążek 6:0

89e minuut.
Stencel rent richting de bal. Stencel passt de bal in één keer door. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek onderschept slim de pass. Trzonek geeft de bal voor. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 35%, fc odrowążek 65%.
Falcontown SC - fc odrowążek 6:0